Altamira

Er en Historisk, Drama film instrueret af Hugh Hudson med skuespillerne Henry Goodman, Rupert Everett, Clément Sibony, Irene Escolar fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Maria er en klog pige, hvis højeste ønske er at blive arkæolog ligesom sin far, Marcelino (Antonio Banderas). Sammen udforsker de en lokal mine, som kaldes ALTAMIRA, og opdager meget gamle malerier af okser og forskellige eksempler på menneskeliv. Hans kone, Conchita (Golshifteh Farahani), tror ikke, at tegningerne er ægte, men så tiltrækker de sig international anerkendelse fra flere arkæologer rund om i verden. Malerierne skaber vrede mod familien, fordi arkæologiske beviser for første gang går direkte imod den katolske kirkes historieundervisning. Det skaber en debat, som kom til at forandre verden, men som også medførte stor modgang for familien. Baseret på den utrolige, sande beretning fra 1800-tallets Spanien.

Altamira

Detaljer

Genre Historisk, Drama
Originaltitel Altamira
Instruktør Hugh Hudson
Udgivelsesår 2016
Tags Spanien(spain), Discovery, Cave, historie(history), altamira
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere