blood: the last vampire

Er en Action, Gyser, Thriller film instrueret af Chris Nahon med skuespillerne Jun Ji-hyun, Gianna Jun, Masiela Lusha, Andrew Pleavin fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
59 kr Altid Se nu

Plot

Blood: The Last Vampire fra en af producenterne bag Hero og Tiger på spring, drage i skjul er baseret på kult-animé-serien af samme navn. Jorden er blevet forpestet af dæmoner, og en enkelt kriger står mellem mørket og lyset - Saya, som er halvt menneske og halvt vampyrsamurai, og som jagter dem, der lever af menneskeblod. Saya slår sig sammen med et skyggesamfund med navnet The Council og sendes til en amerikansk militærbase, hvor en række intense sværdkampe fører hende til vampyren over alle vampyrer. Efter 400 år står Saya nu over for sin vanskeligste vampyrjagt.

blood: the last vampire

Detaljer

Genre Action, Gyser, Thriller
Originaltitel blood: the last vampire
Instruktør Chris Nahon
Udgivelsesår 2009
Tags hær(army), efter krigen periode(postwar period)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film