congo

Er en Action, Kriminal, Thriller film instrueret af Frank Marshall med skuespillerne Ernie Hudson, Tim Curry, John Hawkes, Stuart Pankin fra 1995

Sammenlign priser

Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu

Plot

Ekspeditionen er på vej ind i hjertet af Congo, dybt ind i de mest uudforskede dele af regnskoven. De har undviget varmesøgende missiler, stået øje til øje med rasende 2,5 ton tunge flodheste og hakket sig gennem ufremkommelig jungle. men de fortsætter stadig. Amy, en gorilla der har været holdt i fangeskab, er endelig på vej hjem. Professoren, elektronik eksperten, guiden, den opdagelsesrejsende og resten af ekspeditionen følger Amy. De ved, at aben vil føre dem til det sted, der er mere end hendes hjem, det er den sagnomspundne og fortabte by Zinj med dens enorme rigdomme.

congo

Detaljer

Genre Action, Kriminal, Thriller, Drama, Eventyr
Originaltitel congo
Instruktør Frank Marshall
Udgivelsesår 1995
Tags gorilla, Diamond mine, Diamond, Kongo
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film