act of killing, the (director's cut)

Er en Historisk, Dokumentar film instrueret af Anonymous med skuespillerne Syamsul Arifin, Ibrahim Sinik, Haji Anif, Sakhyan Asmara fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
19 kr 48 timer Se nu

Plot

Da Indonesiens regering blev væltet af militæret i 1965 blev mere end en million mennesker dræbt på mindre end et år. Anwar og hans venner blev forfremmet fra billethajer til dødspatrulje-ledere og Anwar slog hundredevis af mennesker ihjel med sine bare næver. I The Act of Killing går Anwar og hans venner med til at fortælle om drabene. Men deres opfattelse af at være med i en film er ikke at give vidnesbyrd til en dokumentarfilm. De vil være stjerner i deres egne yndlingsfilmgenrer, gangsterfilm, westerns, musical. De skriver manuskripterne. De spiller sig selv. Og de spiller deres ofre. The Act of Killing er en mareridtsagtig vision. En rejse ind i gerningsmændenes egne minder og forestillinger om hvad der skete, og ind i et chokerende banalt regime af korruption og straffrihed. The Act Of Killing har modtaget adskillige filmpriser verden over, og den er forhåndsfavorit til at vinde en Oscar for Bedste Dokumentarfilm i år. BEMÆRK! Dette er en forlænget version af den film, der gik i de danske biografer.

act of killing, the (director's cut)

Detaljer

Genre Historisk, Dokumentar
Originaltitel act of killing, the (director's cut)
Instruktør Anonymous, Joshua Oppenheimer, Christine Cynn
Udgivelsesår 2012
Tags kvinde direktør(woman director), korruption(corruption), krig(war), Indonesien(indonesia)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film