The Bar

Er en Komedie, Gyser, Thriller film instrueret af Álex de la Iglesia med skuespillerne Joaquín Climet, Terele Pávez, Blanca Suárez, Mario Casas fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

En helt almindelig formiddag på en bar i Madrid står en gruppe stamkunder og sludrer over en kop kaffe, ligesom de gør hver formiddag. Alt er som sædvanligt, indtil en kunde går ud ad døren og bliver skudt på åben gade. De andre kunder inde i baren bliver forskrækkede og chokerede, men en mand går ud for at hjælpe. Han bliver også skudt. Gruppen forsøger at komme med forskellige forklaringer på, hvad der er sket. Er der en galning, som ligger på et hustag og skyder? Torvet udenfor er nu helt tomt, og efter nedskydningerne har deres telefoner intet signal. Da de ser ud på gaden igen, er ligene forsvundet, uden at nogen har bemærket det. Nu stiger temperaturen i baren, og spekulationerne tager en ny vending – sæt nu faren er inde i baren og ikke ude på torvet?

The Bar

Detaljer

Genre Komedie, Gyser, Thriller
Originaltitel El Bar
Instruktør Álex de la Iglesia
Udgivelsesår 2017
Tags bar, brand(fire), Sniper, rejser gennem en kloak(traveling through a sewer)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere