battle of the sexes, the

Er en Historisk, Biografi, Dokumentar film instrueret af Zara Hayes med skuespillerne Bobby Riggs, Amanda Edwards, Billie Jean King fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Det var den perfekte kamp - hun var den amerikanske tennis-darling, en bramfri ligeretsforkæmper inden for sport og samfund, og han var den karismatiske, hurtigtalende, forcerende og chauvinistiske showmand. Alligevel fangede deres usandsynlige 'bejlen', midt i en social revolution, opmærksomheden hos folk i hele verden, gav magt til en generation og ændrede sporten for altid.

battle of the sexes, the

Detaljer

Genre Historisk, Biografi, Dokumentar
Originaltitel battle of the sexes, the
Instruktør Zara Hayes, James Erskine
Udgivelsesår 2013
Tags kvinde direktør(woman director), tennis, ligestilling(equality), Dame spørgsmål(womens issues), lig betale(equal pay)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film