Wallander - Fotografen

Er en Kriminal, Krimi, Drama film instrueret af jonas grimås med skuespillerne Ola Rapace, Mats Bergman, Chatarina Larsson, Krister Henriksson fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En amerikansk kvinde bliver fundet myrdet i Ystad. Hun havde besøgt en international anerkendt fotograf, som er bosat der, og kvindens amerikanske mand mistænker, at hun har været ham utro. Det viser sig dog, at sandheden om mordet skal findes langt fra Sverige. Kommissær Kurt Wallander (Krister Henriksson) assisteres af datteren Linda (Johanna Sällström), nybagt politibetjent, og af politimanden Stefan Lindman (Ola Rapace).

Wallander - Fotografen

Detaljer

Genre Kriminal, Krimi, Drama
Originaltitel Wallander 08 - Fotografen
Instruktør jonas grimås
Udgivelsesår 2005
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere