Seuls

Er en Science fiction, Fantasy film instrueret af David Moreau med skuespillerne Inès Spiridonov, Thomas Doret, Jean-Stan du Pac, Jeanne Guittet fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Leïla er 16. Hun vågner sent, som hun gør alle andre morgener. Men i dag er der ingen, som fortæller hende, at hun skal se at komme op. Hvor er hendes forældre? Hun hopper på cyklen og kører gennem kvarteret: det er helt tomt. Alle er forsvundet. Hun tror, hun er den eneste overlevende efter en uforklarlig katastrofe, men pludselig møder hun fire andre teenagere, Dodji, Yvan, Camille og Terry. Sammen vil de forsøge at forstå, hvad der er sket, og lære at overleve i en verden, der er blevet fjendtlig … Men er de virkelig alene?

Seuls

Detaljer

Genre Science fiction, Fantasy
Originaltitel Seuls
Instruktør David Moreau
Udgivelsesår 2017
Tags overlevelse(survival), alene(alone), suppleant virkelighed(alternate reality), teenager, post-apokalyptiske(post-apocalyptic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere