Never Back Down: No Surrender

Er en Action, Drama film instrueret af Michael Jai White med skuespillerne Dan Renalds, JeeJa Yanin, Eoin O'Brien, Stephen Quadros fra 2016

Sammenlign priser

Køb
119 kr. for Altid
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Tidligere MMA-mester Case Walker har holdt lav profil, og har kun vundet små regionale kampe, efter at have nægtet at slutte sig til de stærke nye ligaer, som presser deres kæmpere til at tage præstationsfremmende stoffer. Walker bliver overtalt af sin gamle ven, den berømte kæmper Brody James, til at tage med ham til Thailand og træne ham til en stor kamp mod den ubesejrede og dødbringende Caesar Braga. Under træningen bliver Brody skadet. Presset af en skrupelløs, energisk promotor, går Walker med til at afløse James og kæmpe mod sin hidtil stærkeste modstander - men på hans egne betingelser.

Never Back Down: No Surrender

Detaljer

Genre Action, Drama
Originaltitel Never Back Down: No Surrender
Instruktør Michael Jai White
Udgivelsesår 2016
Tags uddannelse(training), Sport, kæmpe(fight), vold(violence), blod(blood), Martial kunst(martial arts), mester(champion)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film