Kvinder på randen af nervøst sammenbrud

Er en Komedie, Drama film instrueret af Pedro Almodóvar med skuespillerne Julieta Serrano, Ángel de Andrés López, Kiti Manver, Mary González fra 1988

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Pedro Almodovar blev internationalt kendt med denne skøre komedie om en flok kaglende kvinder og deres forskellige problemer med mændene. Almodovars foretrukne primadonna Carmen Maura spiller en skuespiller, der er blevet berømt for sin medvirken i en reklamefilm for et vaskepulver, og som svigtes af sin elsker, en gift mand, hvis søn (Antonio Banderas) hun i stedet kaster sig over. Denne har i forvejen både en uligevægtig kone og en elskerinde.

Kvinder på randen af nervøst sammenbrud

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel Mujeres al borde de un ataque de nervios
Instruktør Pedro Almodóvar
Udgivelsesår 1988
Tags Madrid, forholdet(relationship), graviditet(pregnancy), terrorist, selvmord forsøg på(suicide attempt), skuespil(spectacle), ex-kone(ex-wife), lufthavn(airport), sovende pille(sleeping pill)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film