Alpha And Omega 2: A Howl-Iday Adventure

Er en Action, Animation, Eventyr film instrueret af Richard Rich med skuespillerne Marieve Herington, Chris Carmack, Lindsay Torrance, Ben Diskin fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Kate & Humphrey og deres 3 ulv unger (Stinky, Claudette og Runt) er lykkeligt forbereder sig på at fejre deres første vinter sammen, når deres mindste hvalp, Runt, mystisk forsvinder. De må nu gå på en ny rejse på tværs af ørkenen for at finde og bringe tilbage Runt inden vinteren sneen blokere deres vej hjem. Det er deres største eventyr endnu, fyldt med action og spænding samt masser af humor og hjertevarmende øjeblikke, der blev leveret i den første biografpremiere. Mens deres eventyr ikke ender helt som planlagt, Kate & Humphrey opdage, at "Hjem er hvor familien er."

Alpha And Omega 2: A Howl-Iday Adventure

Detaljer

Genre Action, Animation, Eventyr
Originaltitel Alpha and Omega 2: A Howl-iday Adventure
Instruktør Richard Rich, Steve Moore
Udgivelsesår 2015
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere