bankekød til slemme drenge

Er en Action, Komedie film instrueret af James Fargo med skuespillerne Walter Barnes, Beverly D'Angelo, Clint Eastwood, Beverly D'Angelo fra 1978

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Philo Beddoe er en barsk bokser, der rejser fra by til by og kæmper for penge. Med sig har han en orangutang og sin gode ven Orville. Tørre tæsk, kolde øl og westernmusik udgør hjørnestenene i den umage trios livstil. En dag møder Philo den søde lille countrysangerinder Lynn og begynder at overveje at slå sig til ro. Men den er Lynn slet ikke med på.

bankekød til slemme drenge

Detaljer

Genre Action, Komedie
Originaltitel bankekød til slemme drenge
Instruktør James Fargo
Udgivelsesår 1978
Tags Camping, servitrice(waitress), Motel, øl(beer), abe(monkey), Biker, fiskeri(fishing), overvægt(overweight), nøgne kno boksning(bare knuckle boxing), trekløver(threesome), orangutang(orangutan), kød krog(meat hook)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film