Nærkontakt af tredje grad

Er en Drama film instrueret af Steven Spielberg med skuespillerne Daniel Nunez, Roy E. Richards, Tom Howard, Bob Balaban fra 1977

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

En aften, da Roy Neary er på arbejde, bliver han vidne til ankomsten af væsener fra en anden verden. Han ser en UFO, men denne gang er han ikke den eneste. Hele verden bliver vidne til den egentlige ankomst, og mens myndighederne forsøger at holde sandheden skjult, er der - som Roy - en række mennesker rundt omkring på kloden, der er blevet specielt udvalgt til at følge de fremmede til en anden verden. Dette er grundhistorien i Steven Spielbergs banebrydende science fiction film fra 1977, der på én gang markerede genrens genfødsel og intelligente fornyelse.

Nærkontakt af tredje grad

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Close Encounters of the Third Kind
Instruktør Steven Spielberg
Udgivelsesår 1977
Tags Alien, mangler person(missing person), besættelse(obsession), lys(light), blackout, vision, UFO, evakuering(evacuation), beguilement, Indiana, flyvende underkop(flying saucer), Kontakt(contact), Escapade, udenjordisk teknologi(extraterrestrial technology), liv vendte opadrettede ned(life turned upside down), hemmelighed Base(secret base), Exchange, mor skib(mother ship), tvangspræget Quest(obsessive quest)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film