Bleeder

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Nicolas Winding Refn med skuespillerne Levino Jensen, Leif Nørballe, Perry Christensen, Ivan Jovanicic fra 1999

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Leo og Louise er et ungt par, der bor i København. Leo er generelt ret utilfreds med livet. Hans eneste ven er filmnørden Lenny, der arbejder i en videobutik. Da Louise fortæller Leo, at hun er blevet gravid, ændrer han fuldstændig adfærd. Han bliver kold og fjern og eksploderer i hyppige udbrud af vold. Prisvindende drama instrueret af Nicolas Winding Refn ("Pusher" og "Drive"). På rollelisten ses bl.a. Kim Bodnia ("Pusher" og "Gamle mænd i nye biler") og Mads Mikkelsen ("Casino Royale" og "Efter brylluppet").

Bleeder

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Bleeder
Instruktør Nicolas Winding Refn
Udgivelsesår 1999
Tags venskab(friendship)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film