Batman: The Dark Knight Returns - Part 1

Er en Action, Animation film instrueret af Jay Oliva med skuespillerne Gwendoline Yeo, Peter Weller, Bruce Timm, Paget Brewster fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu

Plot

Endnu en nat falder over Gotham City, og med mørket kommer forbryderne kravlene frem fra skyggerne. Dagene med Batman og andre superhelte er fjerne minder; vold og håbløshed hersker nu. Men en begivenhed får sat gang i forandringerne, da Harvey "Two Face" Dent bytter et retskaffent liv ud med et korrupt, og en ældre Bruce Wayne trækker i kappen endnu engang. Med stemmer fra Peter Weller, Ariel Winter og David Selby vækkes DC Comics legenden til live med uforglemmelige kampe, spændende jagte og løftet om en lysere fremtid, for med Batmans tilbagevenden kan forbryderne ikke gemme sig.

Batman: The Dark Knight Returns - Part 1

Detaljer

Genre Action, Animation
Originaltitel Batman: The Dark Knight Returns, Part 1
Instruktør Jay Oliva
Udgivelsesår 2012
Tags fremtidige(future), baseret på grafisk roman(based on graphic novel), dystopiske fremtidige(dystopic future), Super beføjelser(super powers)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere