devil complex, the

Er en Gyser, Thriller film instrueret af Mark Evans med skuespillerne Adrian Carlugeo, Bill Hutchens, Tom Bonington, Maria Simona Arsu fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I november 2012 drager et filmhold dybt ind i Hoia Baciu-skoven i hjertet af Transsylvanien for at lave en dokumentarfilm om det, der er en af de mest hjemsøgte steder på Jorden. Det er en berygtet skov med en meget mørk historie, hvor utallige mennesker gennem tiden er forsvundet, og hvor der har været en del observationer af spøgelser. Da filmholdets guide forsvinder sporløst, begynder der pludselig at ske mystiske ting alt imens kameraet filmer og optager det hele.

devil complex, the

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel devil complex, the
Instruktør Mark Evans
Udgivelsesår 2015
Tags skov(forest), baseret på True begivenheder(based on true events), Transsylvanien(transylvania), film beslutningstagere(film makers), mangler folk(missing people), ghost observationer(ghost sightings)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere