Raid 2, The - Retaliation

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Gareth Evans med skuespillerne Tio Pakusodewo, Julie Estelle, Kazuki Kitamura, Very Tri Yulisman fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

I det indonesiske action-hit The Raid måtte den unge elitebetjent Rama skyde sig igennem en dødsfælde af et 30-etagers højhus i jagten på en skruppelløs mafiaboss! Man behøver dog ikke at have set den første film for at blive slået bagover af Ramas dobbelte mission i 2’eren, hvor han må gå undercover i Jakartas voldelige underverden for at arbejde sig til tops indefra i et bundråddent system, som er den eneste vej til at få byens korrupte magtelite ned med nakken. Men samtidigt må han også redde sin kone og deres lille barn. Rama har alt at tabe – men har han noget som helst at vinde?

Raid 2, The - Retaliation

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel The Raid 2: Berandal
Instruktør Gareth Evans
Udgivelsesår 2014
Tags politiet(police), Undercover, gangster, fængsel(prison), kæmpe(fight), vold(violence), undertal(outnumbered)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere