An American Crime

Er en Biografi, Thriller, Krimi film instrueret af Tommy O'Haver med skuespillerne Scott Eastwood, Edward James Gage, Catherine Keener, Hayley McFarland fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Baseret på virkelige forbrydelser der i 1965 rystede staten Indiana og resten af USA. Sylvia og Jennie Fae Likens er begge døtre af arbejdere, som rejser rundt med et tivoli. I Indiana har alenemoderen Gertrude Baniszewski mod beskeden betaling indvilliget i at have pigerne midlertidigt boende, mens tivoliet rejser videre. Gertrude har i forvejen syv børn og en økonomi på randen af sammenbrud, så de to ekstra logerende viser sig at blive for meget for hendes ustabile psyke. Det der sker i løbet af de næste tre måneder er på samme tid medrivende og rædselsfuldt.

An American Crime

Detaljer

Genre Biografi, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel An American Crime
Instruktør Tommy O'Haver
Udgivelsesår 2007
Tags indie, teenage Pige(teenage girl), enkelt mor(single mother), kirke(church), uafhængige film(independent film), dysfunktionelle familie(dysfunctional family), 1960s, singler(singles), True kriminalitet(true crime), karneval(carnival), kælderen(basement), hoppe på en Bed(jumping on a bed), du ser tv(watching tv), KoLay, mishandling(mistreatment)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film