europa

Er en Diverse, Thriller, Drama film instrueret af Lars von Trier med skuespillerne Holger Perfort, Eddie Constantine, Jørgen Reenberg, Udo Kier fra 1991

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Lars von Triers tredje spillefilm foregår i det ødelagte Tyskland i efteråret 1945. Den unge idealistiske Leo Kessler ankommer til Frankfurt am Main for at søge sine tyske rødder og hjælpe til med genopbygningen af det sønderbombede land. Via sin onkel kommer han i lære som sovevognskonduktør ved det traditionsrige togselskab Zentropa, og Leo forelsker sig i Katharina Hartmann, der er datter af togselskabets ejer. Men alt er ikke godt: Den illegale modstandsgruppe, de såkaldte varulve, fortsætter kampen mod besættelsesmagten, og Leo bliver ufrivilligt involveret i deres arbejde til fare for både ham selv og ikke mindst Katharina...

europa

Detaljer

Genre Diverse, Thriller, Drama
Originaltitel europa
Instruktør Lars von Trier
Udgivelsesår 1991
Tags verden krig II(world war ii), i Kærlighed med fjenden(in love with enemy), rejse(travel), hypnose(hypnosis), toget Station(train station), allierede(allied), efter krigen periode(postwar period), medarbejder(employee)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film