blodsugerens rædselsnat

Er en Kriminal, Gyser, Thriller film instrueret af Alfredo Rizzo med skuespillerne Susette Nadalutti, Luciano Pigozzi, Rita Silva, Marzia Damon fra 1975

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En gruppe unge skuespillerinder inviteres med til et gammelt slot af en slesk greve. Greven har set sig lun på en af de smukke kvinder, og vil nu gøre sit bedste for at komme i bukserne på hende. Vel ankommet til slottet, der naturligvis ligger isoleret fra omverdenen på en lille ø, opdager grevens udkårne dog, at hun ligner hans forsvundne hustru på en prik. Da en historie om de tidligere grevers glæde ved at halshugge deres elskerinder med en gammel kniv samtidig dukker op, og da et par af skuespillerinderne findes som hovedløse lig, begynder hysteriet at brede sig. Blodsugerens Rædselsnat er et vanvittigt og bizart eksempel på en gotisk sex-gyser rig på skrigende kvinder, lesbisk sex og frådende mandspersoner.

blodsugerens rædselsnat

Detaljer

Genre Kriminal, Gyser, Thriller
Originaltitel blodsugerens rædselsnat
Instruktør Alfredo Rizzo
Udgivelsesår 1975
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere