Det Onde

Er en Kriminal, Gyser, Thriller film instrueret af Tommy Lee Wallace med skuespillerne Jarred Blancard, Emily Perkins, Adam Faraizl, Tim Reid fra 1990

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

En ondsindet kraft i en lille by i New England manifesterer sig som en klovn (Tim Curry), men han byder ikke just på klovnerier. I stedet terroriserer han byens unge og forvolder deres alt for tidlige død, indtil nogle snu og snedige børn finder et modtræk. Det onde vender tilbage 30 år senere - fælere, vredere og endnu mere dødbringende. Og venner som kun alt for godt husker ungdommens rædsler genforenes for at bekæmpe "det".

Det Onde

Detaljer

Genre Kriminal, Gyser, Thriller, Drama
Originaltitel Stephen King's It
Instruktør Tommy Lee Wallace
Udgivelsesår 1990
Tags selvmord(suicide), tv mini-serie(tv mini-series), venner(friends), klovn(clown), cykel(bicycle), bibliotek(library), lille by(small town), barn morder(child murderer), Stephen Kongen(stephen king), lavet for tv(made for television)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film