Rembrandt

Er en Action, Komedie, Krimi film instrueret af Jannik Johansen med skuespillerne Thomas Gabrielson, Kenth Rosenberg, Jeppe Kaas, Paprika Steen fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Ved en fejltagelse kommer to småkriminelle skrottyve, en far og hans søn, til at stjæle det forkerte maleri fra et museum. Det viser sig at være det eneste ægte Rembrandt-maleri, der eksisterer i Danmark, og nu er helvede løs. For hvad gør man, når familieforholdet langsomt krakelerer, og man i øvrigt har Interpol, det danske politi og hele den danske underverden lige i hælene? Og hvem var egentlig ham Rembrandt?

Rembrandt

Detaljer

Genre Action, Komedie, Krimi
Originaltitel Rembrandt
Instruktør Jannik Johansen
Udgivelsesår 2003
Tags far-søn forholdet(father-son relationship), Museum, røveri(robbery), anklagemyndigheden(prosecution), maleri(painting)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film