marley

Er en Musik, Biografi, Dokumentar film instrueret af Kevin Macdonald med skuespillerne Jimmy Cliff, Bunny Wailer, Bob Marley, Rita Marley fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Bob Marley elskede kvinder, fodbold og marihuana og var tilhænger af den såkaldte rastafari-bevægelse. Men først og fremmest elskede han musikken, fordi han levede og åndede for musik, og fordi musikken var med til at bringe ham ud af de fattige slumbyer i Kingston på Jamaica. Nu har fillminstruktøren Kevin MacDonald lavet denne dokumentarfilm om hans liv og musik, som Hollywood Reporter kalder den definitive og ultimative Bob Marley-film. Filmen er spækket med unikke koncertoptagelser samt dybdegående interviews med sangerens venner, familie, hans kone Rita og bandmedlemmer fra The Wailers.

marley

Detaljer

Genre Musik, Biografi, Dokumentar
Originaltitel marley
Instruktør Kevin Macdonald
Udgivelsesår 2012
Tags musikalske(musical), duringcreditsstinger, Bob Marley, reference til Bob Marley(reference to bob marley), Reggae musik(reggae music)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film