house in the hills, a

Er en Romantik, Thriller film instrueret af Ken Wiederhorn med skuespillerne Jeffrey Tambor, Elyssa Davalos, Michael Madsen, Helen Slater fra 1993

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

For at tjene lidt ekstra takker den unge skuespillerinde Alex ja til at tage sig af en stor luksusvilla, mens ejerne er væk. Hun ser frem til at kunne øve sine replikker, men hvad hun ikke ved, er, at et brutalt mord har fundet sted i nabohuset natten forinden. Da skadedyrsbekæmperen Mickey ankommer for at udføre et bestilt job, udnytter Alex muligheden for at øve sin rolle som husets ejer og millionærfrue. Snart begynder en livsfarlig leg, for måske er Mickey ikke helt, hvad han giver sig ud for at være.

house in the hills, a

Detaljer

Genre Romantik, Thriller
Originaltitel house in the hills, a
Instruktør Ken Wiederhorn
Udgivelsesår 1993
Tags hævn(revenge), mord(murder), skuespillerinde(actress)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film