The Standoff at Sparrow Creek

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Henry Dunham med skuespillerne Gene Jones, Brian Geraghty, Robert Aramayo, Bret Porter fra 2019

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Begravelsen af en politimand bryder ud i kaos, da en hætteklædt gerningsmand åbner ild mod forsamlingen. Gannon (James Badge Dale) er en tidligere betjent og forhørsekspert. Han er en del af en lokal milits, og da han hører om skyderiet, tager han hen til gruppens våbenlager for at mødes med de andre medlemmer. Gruppens leder Ford (Chris Mulkey) vil være sikker på, at militsen ikke får skylden for skyderiet, men det bliver snart tydeligt, at en af mændene i gruppen muligvis ér gerningsmanden. Gannon bliver sat til at genenmskue, hvem det kunne være.

The Standoff at Sparrow Creek

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel The Standoff at Sparrow Creek
Instruktør Henry Dunham
Udgivelsesår 2019
Tags milits(militia), radio, skydning(shooting), Forhør(interrogation), ex-cop, lager(warehouse), politiet begravelse(police funeral), undersøge(investigate)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere