Night Hunter

Er en Action, Kriminal, Thriller film instrueret af David Raymond med skuespillerne Henry Cavill, Nathan Fillion, Ben Kingsley, Brendan Fletcher fra 2019

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu

Plot

Minneapolis-politimanden Marshall efterforsker seksuelle forbrydelser, men er frustreret over de bånd, der bliver lagt på hans arbejde af loven. Her er det, at han møder den tidligere dommer Cooper, der arbejder uden for lovens rammer og effektivt jager de modbydelige forbrydere. Takket være disse metoder lykkes det at få fat i Simon, der holder adskillige kvinder fanget i bure. Efterfølgende viser det sig dog, at Simon ikke arbejdede alene. Mens FBI-psykologen Rachel prøver at knække manden, bliver de politifolk, der har forbindelse til sagen, mål for den ukendte makker.

Night Hunter

Detaljer

Genre Action, Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Nomis
Instruktør David Raymond
Udgivelsesår 2019
Tags FBI agent, seriel Killer(serial killer), undersøgelsen(investigation), flere personlighed lidelse(multiple personality disorder)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere