Ghost In The Shell

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Rupert Sanders med skuespillerne Yutaka Izumihara, Kaori Momoi, Tanya Drewery, Takeshi Kitano fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
169 kr Altid Se nu

Plot

I den nære fremtid overlever en kvinde en voldsom ulykke ved at blive genopbygget som cyborg - en menneskehjerne i kunstig krop. Under navnet Major indsættes hun som supersoldat i kampen mod terrorister, der kan hacke sig ind i folks hjerner og styre deres psyke. Da Major indser, at hendes liv ikke blev reddet, men stjålet af teknologikoncernen Hanka, får hun også et personligt regnskab at gøre op

Ghost In The Shell

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Ghost In The Shell
Instruktør Rupert Sanders
Udgivelsesår 2017
Tags 3D, spænding(suspense), terrorisme(terrorism), undersøgelsen(investigation), stærk kvinde(strong woman), hacker, cyborg, Evolution, kvinde Hovedpersonen(female protagonist), dystopiske fremtidige(dystopic future), filosofi(philosophy), cyberpunk, netværk(network), baseret på anime(based on anime), indre rejse(inner journey), protesen(prosthesis)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere