Shepherds And Butchers

Er en Drama film instrueret af Oliver Schmitz med skuespillerne Steve Coogan, Rob Van Vuuren, Lauren Steyn, Eduan van Jaarsveldt fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Advokaten John Weber mangler klienter og får tildelt en tilsyneladende håbløs sag om en forhenværende fængselsbetjent, der koldblodigt har dræbt syv mænd, men som ikke kan komme med nogen forklaring på, hvorfor han gjorde det. Weber bliver straks interesseret i den bizarre sag og giver sig til at undersøge den nærmere. Efterhånden som han graver dybere, afslører han de skandaløse, fejlhæftede sider af Sydafrikas dødsstrafsystem, samtidig med at han opbygger et måske brugbart forsvar for sin klient.

Shepherds And Butchers

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Shepherds and Butchers
Instruktør Oliver Schmitz
Udgivelsesår 2017
Tags baseret på roman(based on novel), død straf(death penalty), syd Afrika(south africa), apartheid, retssalen(courtroom)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere