The First Monday In May

Er en Dokumentar film instrueret af Andrew Rossi med skuespillerne Jessica Chastain, Rihanna, Jean-Paul Gaultier, Andrew Bolton fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Dokumentarfilm omkring hvordan mode og kunst bliver forenet til en af modeindustriens vigtigste begivenheder, The Met Gala. Filmen følger kuratoren for kostumeinstituttet, Andrew Bolton, i udarbejdelsen af museets modeudstilling China: Through The Looking Glass i 2015. Kuratorens nye udstilling åbnes til den berømte galla, hvor alle inden for mode, design, film og musik er inviteret. Undervejs interviewer instruktøren flere prominente mode- og filmfolk, der deltager i debatten, om hvorvidt mode kan eller bør være kunst.

The First Monday In May

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel The First Monday in May
Instruktør Andrew Rossi
Udgivelsesår 2016
Tags den mødte gala(the met gala), den metropolitan museum af kunst(the metropolitan museum of art)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere