mytteriet på bounty

Er en Historisk, Drama, Eventyr film instrueret af Carol Reed med skuespillerne Richard Haydn, Tim Seely, Gordon Jackson, Percy Herbert fra 1935

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

1787. HMS Bounty begiver sig ud på en rejse, der fører skibet gennem farefyldte vande til et tropisk paradis - og til en plads i historien som det mest uheldsvangre fartøj, der nogensinde har hejst sejl for konge og fædreland. Dette medrivende drama, der er instrueret af Lewis Milestone, blev nomineret til 7 Oscars - herunder for Bedste Film. Den gribende historie om de to mænd blev også filmatiseret i 1935 og i 1984. Marlon Brando spiller førstestyrmand Fletcher Christian, der udvikler sig fra at være en laps til en handlingens mand. Trevor Howard spiller kaptajn William Bligh, der er kompromisløs, når det gælder hans ordrer og hans ondskab. "Frygt er mit bedste våben", påstår Bligh. Men det viser sig også at koste dyrt - frygten driver hans besætning til desperation og mytteri.

mytteriet på bounty

Detaljer

Genre Historisk, Drama, Eventyr
Originaltitel mytteriet på bounty (1935)
Instruktør Carol Reed, Lewis Milestone
Udgivelsesår 1935
Tags eksotiske ø(exotic island), Kaptajn(captain), mytteri(mutiny), hjerte-dunke(heart-throb), Tahiti, importere(import)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film