Sin City

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Quentin Tarantino med skuespillerne Helen Kirk, Ken Thomas, Josh Hartnett, Devon Aoki fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Marv er en hårdkogt nævekæmper, men han får sit livs chok, da han tager en gudesmuk pige med hjem en aften, og hun ligger død ved siden af ham næste morgen.

Sin City

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel Sin City
Instruktør Quentin Tarantino, Robert Rodriguez, Frank Miller
Udgivelsesår 2005
Tags Dystopia, Neo-noir, baseret på Comic bog(based on comic book), baseret på Comic(based on comic), bundet til en stol(tied to a chair), sort og hvid scene(black and white scene), baseret på grafisk roman(based on graphic novel), (black & white to color), sort og hvid og farve(black and white and color), mystisk Killer(mysterious killer), gør den højre ting(doing the right thing), Mercedes, silhuet(silhouette)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film