Black Nativity

Er en Musical, Drama film instrueret af Kasi Lemmons med skuespillerne Jennifer Hudson, Mary J. Blige, Jacob Latimore, J. Mallory-McCree fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Teatermusicalen "Black Nativity" skildrer Jesu fødsel med gospel musik og sorte skuespiller i alle roller. I denne filmatisering er omdrejningspunktet teenageren Langston, der bor i Baltimore med sin fattige mor. Da de ryger på gaden, bliver han sendt hjem til bedsteforældrene, som han ikke kender, i New York for at tilbringe julen der.

Black Nativity

Detaljer

Genre Musical, Drama
Originaltitel Black Nativity
Instruktør Kasi Lemmons
Udgivelsesår 2013
Tags kvinde direktør(woman director), musikalske(musical), baseret på roman(based on novel), jul(christmas), baseret på fase musikalske(based on stage musical), farve i titel(color in title), baseret på den Bibelen(based on the bible), Fødselskirken(nativity)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film