Fast & Furious 8

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af F. Gary Gray med skuespillerne Nick Gracer, Don Omar, Scott Eastwood, Eden Estrella fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

Dom og Letty er på bryllupsrejse. Brian og Mia har trukket sig ud af legen – og resten af holdet er blevet benådet, og det berejste team er ved at finde tilbage til en normal hverdag. Men da den mystiske kvinde frister Dom til at vende tilbage til den kriminelle verden, bliver teamet stillet over for en udfordring, der vil presse dem mere end nogensinde før.

Fast & Furious 8

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Eventyr
Originaltitel The Fate Of The Furious
Instruktør F. Gary Gray
Udgivelsesår 2017
Tags efterfølger(sequel), 3D, nye York City(new york city), forræderi(betrayal), Rescue mission, bar, undslippe(escape), skudsikre vest(bulletproof vest), ubåd(submarine), hånd granat(hand grenade), Grill(barbecue), kriminelle Mastermind(criminal mastermind), hurtig(fast), hurtig biler(fast cars), elektromagnetisk puls(electromagnetic pulse), mystisk kvinde(mysterious woman)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere