Antiviral

Er en Science fiction, Gyser, Thriller film instrueret af Brandon Cronenberg med skuespillerne Tedd Dillon, Lisa Berry, Vincent Thomas, Matt Watts fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I en dystopisk fremtid arbejder Syd March på en klinik, der sælger kopier af sygdomme båret af kendisser. På den måde kan klinikkens kunder føle en slags biologisk forbindelse til deres store idol. For at tjene lidt ekstra ved siden af jobbet har Sid fundet en måde at smugle vira ud af det massivt bevogtede kontor, så han kan sælge dem på det sorte marked... Men er det nu klogt..? Med sit klinisk hvide og sterile billedsprog gengiver Brandon Cronenberg i sin debutfilm en skræmmende fremtidsvision omkring vores kulturs besættelse af det at være kendt.

Antiviral

Detaljer

Genre Science fiction, Gyser, Thriller
Originaltitel Antiviral
Instruktør Brandon Cronenberg
Udgivelsesår 2012
Tags Celebrity, virus, satire, i nærheden af fremtidige(near future), injektion(injection), kroppen horror(body horror), metamorfose(metamorphosis), Tech Noir
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film