linda p - og mig

Er en Komedie, Reality-TV film instrueret af Linda P med skuespillerne Linda P, Linda Pedersen fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Linda P udleverer sig selv i et hardcore morsomt showportræt. Linda P er kendt som både dronningen af stand-up og sydhavnen. Hun startede som komikkens rå diamant, der siden sin debut i 2004 har brugt de mange rappe replikker, sjove karakterer og teaterroller til at slibe sine kanter af, så hun i dag funkler i alle sine kunstneriske facetter. Uanset om det er skuespillet eller stand-uppen er Linda P ægte, indlevende og hardcore morsom! I sit nye og andet stand-up show tager Linda P os med bagom de mange forrygende punchlines og karakterer, der har givet hende kultstatus og viser, at der er meget mere under overfladen. Meget mere indhold. Meget mere ærlighed. Meget mere Linda Petersen. Glæd dig til mere end blot en joke, der lodser røv, mere end bare stand-up, mere end en samling sjove karakterer. Glæd dig til et stort show, der ikke skal udleveres her, men opleves helt tæt på!

linda p - og mig

Detaljer

Genre Komedie, Reality-TV
Originaltitel linda p - og mig
Instruktør Linda P
Udgivelsesår 2011
Tags stå op(stand up), stand-up
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film