The Skeleton Key

Er en Kriminal, Gyser, Thriller film instrueret af Iain Softley med skuespillerne Peter Sarsgaard, Tonya Staten, Ann Dalrymple, Christa Thorne fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Kate Hudson spiller en sygeplejerske, der hyres af en ældre kvinde til at tage sig af hendes svagelige mand i deres palæ. Da hun går på opdagelse i huset med en hovednøgle, der åbner alle døre, opdager hun en frygtelig hemmelighed.

The Skeleton Key

Detaljer

Genre Kriminal, Gyser, Thriller, Drama
Originaltitel The Skeleton Key
Instruktør Iain Softley
Udgivelsesår 2005
Tags kidnapning(kidnapping), kæmpe(fight), nøgle(key), vold(violence), blod(blood), drøm(dream), advokat(lawyer), part(party), plantage(plantation), Voodoo, spejl(mirror), hemmelighed(secret), sygeplejerske(nurse), nye Orleans(new orleans), okkult(occult), loftsrum(attic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film