How I live Now

Er en Romantik, Action, Thriller film instrueret af Kevin Macdonald med skuespillerne Sabrina Dickens, George MacKay, Corey Johnson, Sophie Ellis fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

I den nærmeste fremtid lever menneskeheden i konstant frygt for terror, og den amerikanske teenager Daisy sendes på landet hos sine slægtninge i England. For Daisy bliver miljøskiftet en uventet lykke, da hun forelsker sig i den jævnaldrende Eddie, men så detonerer en atombombe i London, og Daisys nye hjem bliver forvandlet til en krigszone.

How I live Now

Detaljer

Genre Romantik, Action, Thriller, Drama
Originaltitel How I Live Now
Instruktør Kevin Macdonald
Udgivelsesår 2013
Tags baseret på unge voksen bog(based on young adult book), terrorist, overlevelse(survival), efter apocalypse(post-apocalypse), engelsk land side(english country side), post-apokalyptiske(post-apocalyptic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film