Splice

Er en Science fiction, Gyser, Thriller film instrueret af Vincenzo Natali med skuespillerne Adrien Brody, David Hewlett, Delphine Chanéac, Amanda Brugel fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

To unge, rebelske videnskabsfolk bryder både juridiske og etiske grænser, da de gensplejser menneskeligt dna med dyreceller og derved skaber en ny organisme. Skabningen kalder de Dren og med stor begejstring ser de hende vokse fra et deformt spædbarn til et smukt, kvindeligt væsen. Men Dren er farlig og yderst utilregnelig.

Splice

Detaljer

Genre Science fiction, Gyser, Thriller
Originaltitel Splice
Instruktør Vincenzo Natali
Udgivelsesår 2009
Tags DNA, Genetik(genetics), gen manipulation(gene manipulation), genetiske Engineering(genetic engineering), biologiske eksperiment(biological experiment)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film