Bonnie And Clyde

Er en Biografi, Krimi, Drama film instrueret af Arthur Penn med skuespillerne Michael J. Pollard, Gene Wilder, Ann Palmer, Mabel Cavitt fra 1967

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

USA, 1930’erne. Bonnie og Clyde mødes, da han forsøger at stjæle hendes mors bil. Snart er de i gang med små røverier, men da de slår pjalterne sammen med Clydes bror og og dennes kone, Buck og Blanche, samt den tungnemme tankpasser C.W. Moss, står der banker på menuen. Under et røveri lader Clyde en kunde beholde sine penge og bliver efterfølgende i medierne fremstillet som en ny Robin Hood. Det glamourøse forbryderpar har dog politiet lige i hælene…

Bonnie And Clyde

Detaljer

Genre Biografi, Krimi, Drama
Originaltitel Bonnie and Clyde
Instruktør Arthur Penn
Udgivelsesår 1967
Tags Bank røver(bank robber), servitrice(waitress), Texas, Sheriff, Missouri, baghold(ambush), forbud(prohibition), Oklahoma, Texas Ranger, impotens(impotence), grav digger(grave digger)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film