De standhaftige

Er en Drama film instrueret af Lisa Ohlin med skuespillerne Dar Salim, Silja Eriksen Jensen, Mikkel Boe Følsgaard, Cecilie Lassen fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Soldaten Thomas bliver hårdt såret i Afghanistan og hjemsendes. Bitter men opsat på at vende tilbage i tjeneste knokler han med genoptræningen, mens kæresten Nina forsøger at støtte ham, så godt hun kan. En dag møder Thomas balletdanseren Sofie, som hurtigt ser, at Thomas har brug for hjælp, hvis han skal nå sit mål. Thomas er dog ikke umiddelbart begejstret for Sofies tilbud, men han indser at det er nødvendigt og siger ja. Træningen virker og Thomas oplever fremgang, og for hvert lille skridt bliver han gladere - også for Sofie.

De standhaftige

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel De standhaftige
Instruktør Lisa Ohlin
Udgivelsesår 2016
Tags ballet, Flashback, soldat(soldier), Afghanistan, krig skade(war injury), amputeret person(amputee)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere