Befri Willy 3

Er en Drama, Eventyr film instrueret af Sam Pillsbury med skuespillerne Patrick Kilpatrick, Jason James Richter, Tasha Simms, August Schellenberg fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Willys bedste ven Jesse arbejder nu sammen med sin læremester Randolph, og deres job går ud på at opspore hvaler i de mest afsidesliggende dele af det nordlige Stillehav. Der bliver Jesse genforenet med sin majestætiske makker på 3 tons og får en ny ven i den 10-årige Max, som deler Jesses store interesse for hvaler. Men Max' far, som er fisker, gemmer på en mystisk hemmelighed, der kan true Willy og hele hans familie. For at bringe dem i sikkerhed må Jesse og Max iværksætte en spændende redningsaktion, hvor venskab, mod og kærlighed er afgørende, hvis den skal lykkes.

Befri Willy 3

Detaljer

Genre Drama, Eventyr
Originaltitel Free Willy 3: The Rescue
Instruktør Sam Pillsbury
Udgivelsesår 1997
Tags skib(ship), venner(friends), hval(whale), Killer hval(killer whale), hvalfanger(whaler)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film