Chalet Girl

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Phil Traill med skuespillerne Nicholas Braun, Bill Bailey, Patrick Finger, Felicity Jones fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den 19-årige skateboard-stjerne Kim vender burgere for at forsørge sig selv og sin far, men er heldig at skaffe sig et eftertragtet cateringjob i Alperne. Hun har svært ved at falde til i en verden af overklasse, årgangschampagne og skiløb, indtil hun en dag opdager showboarding, muligheden for at vinde en stor pengepræmie og ikke mindst den store kærlighed.

Chalet Girl

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Chalet Girl
Instruktør Phil Traill
Udgivelsesår 2011
Tags konkurrence(competition), fødselsdag part(birthday party), engagement part(engagement party), snowboarding, skiløb(skiing), Chalet,  snowboarding konkurrence( snowboarding competition)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film