Corpse Bride

Er en Fantasy, Musical, Animation film instrueret af Tim Burton med skuespillerne Joanna Lumley, Paul Whitehouse, Jane Horrocks, Tracey Ullman fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Vi befinder os i en europæisk landsby i det 19. århundrede. Victor og Victoria bliver tvunget ind i ægteskab af deres forældre, og de mødes først dagen før deres bryllup! Men selvom der helt tydeligt er en god magi imellem dem, er de begge temmelig nervøse. Victor er faktisk SÅ nervøs, at han ikke kan huske vielsesritualet til bryllups-generalprøven. Han bliver smidt ud af præsten med besked om, at han først skal komme tilbage, når han kan ritualet perfekt. Mens han går i skoven og øver sig, taber han ringen, der lander på en skelethånd, og pludselig bryder en halvrådden kvinde, iklædt resterne af en engang hvid brudekjole, op af jorden. Ved et uheld er Victor blevet trolovet med denne Corpse Bride, som har ligget i jorden og ventet på en gom, lige siden hun blev myrdet på sin bryllupsdag. Hun slæber ham med til underverdenen, hvor der er masser af fest og gang i den. Men kan Victor bare sådan glemme sin rigtige brud?

Corpse Bride

Detaljer

Genre Fantasy, Musical, Animation
Originaltitel Corpse Bride
Instruktør Tim Burton, Mike Johnson
Udgivelsesår 2005
Tags England, musikalske(musical), penge(money), klaver(piano), ægteskab(marriage), skelet(skeleton), Stop motion animation, grav(grave), lig(corpse), animation, bryllup(wedding), generthed(shyness), snyd(cheating), forældre(parents), Europæiske(european), mørk fantasy(dark fantasy), bryllup ceremoni(wedding ceremony), ring, gamle by(old town), bryllup ring(wedding ring), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film