gamle mænd i nye biler

Er en Action, Komedie, Diverse film instrueret af Lasse Spang Olsen med skuespillerne Tomas Villum Jensen, Linda Daae, Slavko Labovic, Nenad Belancic fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Få minutter efter at Harald (Kim Bodnia) er blevet løsladt, bliver han mindet om at har en større gæld, der skal betales pronto. Han erfarer endvidere at hans plejefar, Munken (Jens Okking), er er ved at dø. Dennes sidste ønske er, at Harald skal finde hans rigtige søn Ludvig (Torkil Petterson). Ludvig rusker tremmer i Sverige, så Harald får hjælp af de to kokke, Peter (Tomas Willum Jensen) og Martin (Nikolaj Lie Kaas), til at befri ham. Da det siden viser sig, at faderen har brug for en levertransplantation, beslutter de to sønner sig for at lave et bankrøveri.

gamle mænd i nye biler

Detaljer

Genre Action, Komedie, Diverse, Thriller, Krimi
Originaltitel gamle mænd i nye biler
Instruktør Lasse Spang Olsen
Udgivelsesår 2002
Tags gæld(debt), Bank røveri(bank robbery), gangster(hoodlum), fußballwette
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film