The Rendezvous

Er en Action, Eventyr film instrueret af Annemarie Jacir med skuespillerne Uma Halsted, Charles K. Redlinger, Nadim Sawalha, Brett Weer fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Den jødiske læge Rachel Rozman, der arbejder i Los Angeles, kaldes til Jordan for at identificere liget af hendes bror David - en arkæolog med speciale i religiøse oldsager. Da hun bliver klar over, at han blev myrdet, begynder hun et samarbejde med Jake Al-Shadi - en muslimsk amerikaner, som arbejder for den amerikanske regering. De to opdager, at David lige før sin død havde fundet en yderst sjælden oldsag, der siden er bortkommet. En oldsag, der kunne have røbet hemmeligheden om dagenes ende. Rachel og Jake trækkes ind i en verden af voldelige religiøse fanatikere, Armageddonitterne, som desperat søger efter den bortkomne oldsag, og de sætter deres kulturelle forskelle til side for at forpurre denne eftersøgning.

The Rendezvous

Detaljer

Genre Action, Eventyr
Originaltitel The Rendezvous
Instruktør Annemarie Jacir, Amin Matalqa
Udgivelsesår 2016
Tags mord(murder), midten øst(middle east), skat(treasure), gamle historie(ancient history), mystisk død(mysterious death), gamle rul(ancient scroll)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere