Barry Lyndon

Er en Romantik, Drama film instrueret af Stanley Kubrick med skuespillerne André Morell, Hardy Krüger, Murray Melvin, Billy Boyle fra 1975

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

En gavtyv med gentleman-manerer færdes på slagmarker og i saloner i det 18. århundredes Europa - fast besluttet på at skabe sig et liv som adelsmand ved at forføre, duellere og spille hasard.

Barry Lyndon

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Barry Lyndon
Instruktør Stanley Kubrick
Udgivelsesår 1975
Tags Palace, britiske hær(british army), Fægtning(fencing), Epic, gæld(debt), Irland(ireland), britiske soldat(british soldier), syv år krig(seven years war), adel(nobility), Preussen(prussia)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film