Ratchet & Clank

Er en Action, Animation film instrueret af Jericca Cleland med skuespillerne Paul Giamatti, Bella Thorne, Jim Ward, James Arnold Taylor fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Ratchet og Clank fortæller historien om to usandsynlige helte som de kæmper for at stoppe en nederdrægtig rumvæsen ved navn formand Drek som planlægger at ødelægge hver planet i Solana galaksen. Ratchet og Clank finder et farligt våben i stand til at ødelægge hele planeter. De slå sig sammen med et hold af farverige helte kaldet de galaktiske Rangers for at redde galaksen. Undervejs vil de lære om heltemod, venskab, og vigtigheden af at opdage sin egen identitet.

Ratchet & Clank

Detaljer

Genre Action, Animation
Originaltitel Ratchet & Clank
Instruktør Jericca Cleland, Kevin Munroe
Udgivelsesår 2016
Tags kvinde direktør(woman director), bedste ven(best friend), Alien, karakter Navn i titel(character name in title), komedie(comedy), besparelse den verden(saving the world), rumskib(spaceship), robot, Sjov(funny), udenjordisk teknologi(extraterrestrial technology), baseret på video spil(based on video game), lodne(furry), skøre Gadgets(wacky gadgets), rumskib mekaniker(spaceship mechanic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film