Basic

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af John McTiernan med skuespillerne John Travolta, Samuel L. Jackson, Chris Byrne, Dash Mihok fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Da en militærleder forsvinder, og fire af hans mænd bliver fundet døde efter en øvelse i Panama, bliver Julia Osborne sat til at finde ud af, hvad der er sket. Hun indkalder nu en tidligere elitesoldat, Tom Hardy, der har tjent under den forsvunde militærleder, Nathan West. Tom skal hjælpe med at opklare situationen, men det er vanskeligt, for de overlevende soldater er bestemt ikke meget for at udtale sig. Og da de endelig begynder at lukke munden op, giver de tvetydige beretninger. Det er nu op til Tom at afgøre, hvilken version af deres historier, der stemmer overens med sandheden. Men det er ikke let i et spind af fortielser og løgne.

Basic

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Basic
Instruktør John McTiernan
Udgivelsesår 2003
Tags stof afhængighed(drug addiction), militære retten(military court), Panama, militære service(military service), retten(court), Ranger, Supreme retten(supreme court), Pilsner(lager), militære kriminalitet(military crime)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film