Super Troopers 2

Er en Kriminal, Komedie, Krimi film instrueret af Jay Chandrasekhar med skuespillerne Chaunty Spillane, Kevin Heffernan, Paul Walter Hauser, Fred Savage fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Komedien 'Super Troopers 2' er en efterfølger til kult-komedien fra 2001 om fem fjollede betjente fra Fem Vermont. De fem kommer på en ny opgave, da der opstår en konflikt ved grænsen mellem USA og Canada, og de må lave deres egen motorvejskontrol i det udsatte område.

Super Troopers 2

Detaljer

Genre Kriminal, Komedie, Krimi
Originaltitel Super Troopers 2
Instruktør Jay Chandrasekhar
Udgivelsesår 2018
Tags politiet(police), efterfølger(sequel), betjente(cops), motorvej patrulje(highway patrol), komedie truppen(comedy troupe), shenanigans
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere