Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life

Er en Action, Fantasy, Thriller film instrueret af Jan De Bont med skuespillerne Noah Taylor, Fabiano Martell, Djimon Hounsou, Simon Yam fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Adrenalinjunkien Lara Croft udforsker et oversvømmet tempel og finder en kugle med et kort, som kan føre hende til den mytiske Pandoras æske.

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Thriller, Eventyr
Originaltitel Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life
Instruktør Jan De Bont
Udgivelsesår 2003
Tags medaillon, skat jagt(treasure hunt), Alexander den Enestående(alexander the great), Hong Kong, arkæolog(archaeologist), gåden(riddle), kinesisk Mafia(chinese mafia), skat(treasure), Kenia, arkæologi (archeology ), Pandoras boks(pandora's box), baseret på video spil(based on video game)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film